Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  Ενοικιάσεις ελικοπτέρων και αεροπλάνων

  Η αερομεταφορά με ελικόπτερο ή αεροπλάνο σας δίνει τη δυνατότητα να φτάσετε στον προορισμό σας με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο, αποφεύγοντας τα  χρονοβόρα ταξίδια ή απλά να φτάσετε στον προορισμό σας με ένα ιδιαίτερο στυλ!

  Πάρα πολλοί ταξιδιώτες μας έχουν εμπιστευθεί να τους μεταφέρουμε σε πόλλες τοποθεσίες σε όλη την Ελλάδα.

  Είτε είστε ένας άνθρωπος που θέλει να περάσει ξεκούραστες διακοπές ή ένας επαγγελματίας που θέλει να φτάσει άμεσα στον προορισμό του, το γραφείο μας σε συνεργασία με τις καλύτερες εταιρείες ενοικίασης ελικοπτέρων και αεροπλάνων σας προσφέρει την ευκαιρία να πετάξετε άμεσα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα με ασφάλεια!

  Για την καλοκαιρινή περίοδο υπάρχουν διαθέσιμα ελικόπτερα στη Μύκονο και τη Σαντορίνη έτσι ώστε η αερομεταφορά από νησί σε νησί να γίνεται ταχύτερα και με το καλύτερο δυνατό κόστος για τον πελάτη. 

  Στείλτε μας στο info@dimidistours.gr τις ημερομήνιες τα άτομα και το δρομολόγιο που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε με ελικόπτερο ή αεροπλάνο και εμείς θα σας ενημερώσουμε το συντομοτερο δυνατόν για τους διαθέσιμους τύπους ελικοπτέρων και αεροπλάνων, καθώς και για τις τιμές που μπορούμε να  εξασφαλίσουμε για εσάς!

  Σας ευχόμαστε ευχάριστα ταξίδια!